Опубліковано: 4 Травня, 2024. Переглядів: 1144


У поліції Закарпаття зробили заяву

Поліція розслідує обставини конфлікту зі стріляниною біля ТЦК та СП у селі Онок на Закарпатті.

Про це повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області.

“Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП. Вчора ввечері біля входу на територію Виноградівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки зібралася група людей, орієнтовно 10 осіб, які порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що співробітники які прибули на місце події, встановили, що таким чином люди з села Онок висловлювали невдоволення через мобілізацію двох їхніх товаришів. Коли учасники конфлікту намагалися силою відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК та СП здійснили попереджувальні постріли у повітря.

“На місці події забезпечували публічний порядок кілька екіпажів поліції. Ніхто з присутніх внаслідок хуліганських дій не постраждав. Наразі конфлікт з даного приводу вичерпано. Слідчі кваліфікували такі дії за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Тривають процесуальні заходи, діям кожного з учасників правоохоронці нададуть правову оцінку. Винним у вчиненні хуліганства загрожує увʼязнення терміном до 7 років”, – підкреслили в пресслужбі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...