Опубліковано: 15 Серпня, 2024. Переглядів: 287


На заході України підліток вистрелив у перехожого під час конфлікту

Неповнолітній мешканець Стрия Львівської області вистрелив у перехожого чоловіка після того, як він зробив йому зауваження. Юнак втік з місця події після того, як поранив потерпілого у живіт та вухо.

Правоохоронці затримали підлітка – наразі обвинувачений у хуліганстві перебуває під домашнім арештом. Правоохоронці затримали підлітка. Про це йдеться у матеріалах справи.

Неповнолітній мешканець Стрия вранці 9 серпня розпочав словесний конфлікт із незнайомим йому чоловіком. Той зробив зауваження підлітку через засмічення вулиці, після чого хлопець витягнув пістолет та направив його на чоловіка у присутності перехожих. Неповнолітній здійснив кілька пострілів у сторону потерпілого, спричинивши йому рани живота та вуха. Після цього він втік з місця події.

Поліцейські розшукали стриянина і порушили щодо нього кримінальну справу за ч.4 ст.296 ККУ (хуліганство з застосуванням зброї). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

У матеріалах справи не вказано, чи пістолет, із якого стріляв підозрюваний, є бойовим. Наразі суд уже обрав нападнику запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт протягом двох місяців. Досудове розслідування у цій справі триває.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...