Опубліковано: 20 Березня, 2024. Переглядів: 7650


На Хустщині сталася смертельна ДТП: що відомо (+ФОТО)

19 березня близько 19-ї години інспектори сектору реагування патрульної поліції під час патрулювання автошляху Хуст-Долина, неподалік села Горінчово, виявили у кюветі автомобіль.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці, які виїхали на місце аварії, провели першочергові слідчі дії та з’ясували попередні обставини аварії. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Встановлено, що 47-річний мешканець села Горінчово, керуючи автомобілем «Skoda», не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини дороги, внаслідок чого автомобіль кілька разів перекинувся. Водій автомобіля від отриманих травм помер на місці аварії. Його пасажирку — 46-річну дружину — з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті людини, у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінально кодексу України. Поліцейські оглянуть записи з камер спостереження із прилеглих територій та призначать експертні дослідження, щоб встановити обставини аварії. Слідство триває.

поліція хустщини розслідує аварію, в результаті якої загинув водій автомобіля та травмована пасажирка


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...