Опубліковано: 16 Березня, 2024. Переглядів: 252


Російські добровольці закликали Путіна зв’язатися з ними (ВІДЕО)

Бійці Російського добровольчого корпусу, легіону “Свобода Росії” та Сибірського батальйону закликали російського президента Володимира Путіна вийти з ними на зв’язок. Вони сказали про це у спільному зверненні.

Добровольці нагадали, що Бєлгородська і Курська області вже кілька днів є зоною активних бойових дій. А путінська адміністрація перешкоджає евакуації людей.

“У зв’язку з цим, виключно через твої амбіції, продовжують страждати і гинути мирні люди. Ми закликаємо тебе припинити цей цирк, подумати про долі ні в чому не винних росіян і дозволити евакуацію цивільних із зони бойових дій”, – сказали представники РДК, легіону “Свобода Росії” і Сибірського батальйону.

Вони додали, що путінські вибори давно перетворилися на “повний фарс”. Закликали припинити “заганяти простих людей для участі у виставі на виборчі дільниці під бомби й артилерійські снаряди”.

“Навіть примусове волевиявлення неможливе, коли лунають сигнали повітряної тривоги! Ти давно втратив свою легітимність, а в нинішніх обставинах зникла навіть видимість виборчого процесу”, – кажуть російські добровольці.

Бійці наголосили, що Росії потрібні негайні й докорінні зміни і глибока трансформація стосунків влади з народом, відвертої розмови про нові та справедливі суспільні правила.

“Якщо ти готовий обговорювати майбутнє нашої країни без диктатури й авторитаризму – ми зі свого боку готові до такої розмови. Якщо у тебе ще збереглися мужність і відповідальність — виходь з нами на зв’язок зручним для тебе способом”, – підсумували вони.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...