Опубліковано: 8 Лютого, 2024. Переглядів: 746


У селі на заході України чоловік вбив та закопав в лісі родичку (+ФОТО)

На Прикарпатті правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у важкому злочині — навмисному вбивстві родички. Про це 8 лютого повідомили у прес-службі поліції Івано-Франківської області.

Чоловік приїхав на Прикарпаття з метою вбивства родички. Фігурант задушив жінку, а тіло закопав у лісовому масиві.

«Повідомлення про зникнення 55-річної мешканки села Мирне, що у Надвірнянському районі, надійшло до місцевих правоохоронців від її сина 5 лютого. На пошуки жінки негайно був зорієнтований особовий склад поліції. Правоохоронці опитали сусідів, знайомих, перевірили камери відеоспостереження. Для встановлення місця знаходження громадянки перевіряли територію Надвірної та навколишніх сіл», – йдеться у дописі.

Наступного дня правоохоронці виявили закопане тіло жінки, зі слідами насильницької смерті, в лісовому масиві у одному із населених пунктів Івано-Франківського району.

«Надалі було встановлено, що до вчинення злочину може бути причетний брат загиблої. Під час опрацювання інформації та реалізації невідкладних оперативно-слідчих заходів, із залученням оперативників управління Карного розшуку обласної поліції, слідчих Слідчого управління, співробітників надвірнянської поліції, спеціалістів-криміналістів та за співпраці одеських правоохоронців вдалося вийти на «слід» фігуранта. Його затримали в Одесі, де він переховувався. Йдеться про 45-річного мешканця Одеської області», – додали в поліції.

Слідчим стало відомо, що фігурант приїхав на Прикарпаття з метою вбивства сестри. Чоловік проник до помешкання родички, де задушив її. Після чого з метою приховання слідів злочину, вивіз тіло в ліс та закопав.

Наразі поліція встановлює можливі причини вчинення затриманим особливо тяжкого злочину.

Слідчі спрямували на експертне дослідження вилучені з місця події речові докази.

Фігуранта слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Затриманому повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбачено за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...