Опубліковано: 28 Січня, 2024. Переглядів: 329


У РФ інженер заводу застрелився після ракетної атаки на Україну: що він написав у передсмертній записці

У Росії інженер заводу “Алмаз-Антей” наклав на себе руки після того, як російська ракета прилетіла по будинку в Харкові. Там жила його бабуся – вона загинула.

Антон Горобець працював на “Алмаз-Антеї”, російському концерні із штаб-квартирою у Москві, що об’єднує 60 підприємств, які випускають зенітно-ракетне і радіолокаційне обладнання та компоненти озброєння протиповітряної та протиракетної оборони.

Також серед продукції концерну — системи “Бук” та С-300, які були зняті з виробництва. Зараз завод виготовляє крилаті ракети “Калібр”, С-400, С-500 і інші більш сучасні ракетно-пускові комплекси, тож Антон Горобець ніяк не зміг собі пробачити, що долучився до смерті бабусі.

Як повідомляють російські телеграм-канали, чоловік залишив передсмертну записку і застрелився. “Кілька днів тому ракета, до якої я доклав руку, прилетіла до Харкова, в будинок, де жила моя бабуся по маминій лінії, вона померла. Я не зміг з цим жити. Те, що зараз відбувається – жах і кошмар. Більше в ньому брати участь я відмовляюся, але і бабусю вже не повернеш. Вибачте мене, будь ласка, але я – так більше не можу”, – написав він.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...