Опубліковано: 28 Січня, 2024. Переглядів: 480


У війні з російськими окупантами загинув боєць «Карпатської Січі» (ФОТО)

В боротьбі за Україну віддав життя військовий із Полтави Володимир В’язун, який тиждень тому отримав «Золотий хрест» від головнокомандувача ЗСУ. Про втрату 27 січня сповістили побратими воїна з сотні «Білі демони», опублікувавши низку світлин із усміхненим Героєм.

Володимир служив у лавах 49-го окремого стрілецького батальйону «Карпатська Січ» імені Олега Куцина.

Герою навіки залишиться 29 років.

«Ліцейна сім’я знову втрачає своїх дітей. Випускник 2012 року Володимир В’язун. Загинув на сході України, захищаючи нас із вами, наше місто, нашу державу. Вічна пам’ять найкращім синам України. Вічна пам’ять нашим випускникам!» – написав у Facebook колишній керівник закладу Володимир Поляков.

Для довідки: Володимир Юрійович В’язун народився 18 вересня 1994 року в місті Полтава, закінчив загальноосвітню школу №24. З юних років парубок вирішив, що хоче пов’язати життя з військом, й 2012-му закінчив Кременчуцький військовий ліцей.

На захист України від російських окупантів полтавець став фактично від початку повномасштабної війни. Служив у другому штурмовому взводі сотні «Білі демони», мав звання головного сержанта.

З жовтня 2022-го по жовтень 2023 року «В’язь» як командир зведених груп захисників брав участь у наступальній операції під Кремінною на Луганщині та обороні позицій у районі Тернів на Донеччині.

Біля Макіївки три дні тому, 25 січня у ближньому бою з ворогом обірвалося життя воїна.

Володимир В’язун мав багато військових нагород, зокрема, тиждень тому йому вручили «Золотий хрест» від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...