Опубліковано: 23 Лютого, 2021. Переглядів: 310


Поліцейські Закарпаття подарували хустським школярям та пішоходам світловідбиваючі жилети (+ФОТО)

Поліцейські Закарпаття продовжують спілкуватися з учасниками дорожнього руху та нагадують їм про те, як вони мають поводитися на дорозі, аби залишатися в безпеці.

Сьогодні поліцейські провели таку зустріч із маленькими пішоходами – учнями навчальних закладів міста Хуст. До дітей завітали поліцейські Управління превентивної діяльності області та працівники сектору реагування патрульної поліції Хустського районного управління.

Поліцейські розмовляли з дітками про те, що вони як справжні учасники дорожнього руху повинні дбати про себе та оточуючих, бути обережними та відповідальними. Адже навіть незначне порушення правил  дорожнього руху може призвести до важких наслідків і зашкодити здоров’ю та життю людини.

Працівники поліції подарували учням  світловідбиваючі жилети та наголосили їм, що їх носіння – це запорука безпеки пішоходів у темну пору доби. Одягнуті в жилети пішоходи добре помітні для водіїв та інших учасників руху.

Поліцейські запевнили, що вважають своїм найпершим обов’язком дбати про юних жителів краю та зроблять все необхідне для того, аби вони почувалися в безпеці. А найкращою подякою  за це буде довіра молодших закарпатців та їхнє відповідальне ставлення до свого здоров’я та життя.

Поліцейські продовжили захід спілкуванням з хустянами  на вулицях міста та вручили велосипедистам та пішоходам жилети  з світловідбиваючими  елементами.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...