Опубліковано: 29 Жовтня, 2023. Переглядів: 456


Українці у Польщі сховали тіло новонародженого на балконі: мертве немовля знайшли у сумці

У польському місті Гдиня знайшли тіло немовляти. З’ясувалося, що мертву дитину на балконі сховала пара українців.

Польська поліція розслідує трагедію.

Як інформують польські ЗМІ, поліція затримала 44-річну громадянку України та її партнера, який молодший від жінки на 1 рік.

Прокурор Маріуш Душинський з окружної прокуратури в Гданську повідомив, що тіло новонародженого було виявлено в Гдині в п’ятницю вдень. На місці жахливої ​​знахідки працювали працівники поліції та прокурор.

Мертве немовля виявили на балконі однієї з квартир на вулиці Ридзова в Пустках Цісовських.

 “Як неофіційно стало відомо нашому кореспонденту, жінку спершу доставили до лікарні. Там з’ясувалося, що вона була вагітною, тому її почали розпитувати про дитину. Тоді 44-річна жінка й розповіла, де заховано тіло новонародженого”, – повідомило польське медіа.

За інформацією порталу trojmiasto.pl, тіло новонародженої дитини лежало на балконі в сумці. Причини смерті немовляти з’ясовуються. Від них залежить, яке звинувачення висунуть батькам.

Поляки обурюються у коментарях під новиною. “Я сама не могла мати дітей кілька років після весілля, близько 10 років, мої близькі друзі теж… Ми вже збиралися всиновлювати, аж раптом сталося диво (ми дуже віруючі), а ці сволочі й ідіоти забрали життя. Не знаєш, що робити, віддай у вікно життя”, — написала читачка.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...