Опубліковано: 5 Жовтня, 2023. Переглядів: 362


“Це чітка інформація нашої розвідки” – Зеленський попередив Європу про 2028 рік

Країна-агресорка Російська Федерація шукає можливості заморозити ситуацію у війні.

Якщо Росія зараз адаптується, то до 2028 року зможе відновити розбитий військовий потенціал. І може напасти на країни, які у фокусі російської експансії. Про це сказав президент України Володимир Зеленський, звертаючись до європейських лідерів у іспанській Гранаді, де проходить саміті Європейської політичної спільноти.

“Крім України, це точно країни Балтії та точно ті країни, на території яких присутні російські контингенти. Це чітка інформація від нашої розвідки”, – заявив Зеленський.

Президент назвав такий сценарій особливо небезпечним. Тому зараз треба завдати Росії фундаментальної поразки, сказав президент.

“Агресора найбільш надійно нейтралізує поразка у війні. Саме зараз і в Україні у нас із вами є можливість завдати фундаментальної поразки агресії Росії”, – звернувся Зеленський.

“Найбільш небезпечний ворог той, який зробив висновки та підготувався до наступного удару. Москва чітко окреслює свою амбіцію: захопити більше імперського простору для себе та не дозволити Європі бути простором вільних націй і дієвих демократій, зламати європейську єдність. І війна є базовим інструментом Росії”, – сказав президент.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...