Опубліковано: 27 Серпня, 2023. Переглядів: 7053


На Закарпатті за загадкових обставин помер співробітник військкомату: поліція розслідує обставини

У Закарпатській області поліція розслідує смерть працівника ТЦК, якого знайшли біля полігону під Ужгородом з проломленою головою. Про передчасну загибель військового повідомив на сторінці Закарпатський ОТЦК та СП, пише Укрінформ.

За даними видання, військового доставили до лікарні, проте чоловік помер у медзакладі. Точну причину смерті повинна встановити судмедекспертиза.

Інцидент стався ще 21 серпня. Як стало відомо, поліція відкрила кримінальну справу, наразі головна версія – навмисне вбивство.

«Відомо, що чоловік помер в лікарні. За фактом смерті військовослужбовця відкрито кримінальне провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство). Наразі чекаємо висновки судмедекспертів, які повинні визначити причину смерті», – розповіла речниця ГУНП у Закарпатській області Ганна Дан.

Загиблий – Василь Стецо, до війни був футбольним тренером з Перечина, вчителем фізкультури Перечинського ліцею. Після повномасштабного вторгнення чоловік служив в Ужгородському районному Центрі комплектування та соціальної підтримки.

У поліції підтверджують факт, що чоловіка було знайдено біля полігону під Ужгородом та звідти доставлено до лікарні.

Водночас, родичі військовослужбовця в соцмережах говорять про те, що на момент його знайдення у нього була травма голови. До лікарні чоловік потрапив уже непритомний, а згодом помер.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...