Опубліковано: 17 Серпня, 2023. Переглядів: 312


Тетяна Яржемська звинуватила нардепа від “Слуги народу” Семінського в ухиленні від тесту на батьківство

Народний депутат від “Слуги народу” Олег Семінський не цікавиться долею своєї доньки від Тетяни Яржемської, яка народила дівчинку 2021 року після 20 років стосунків і кількох спроб завести спільну дитину, пишуть ЗМІ.

Політик уникає генетичної експертизи, яка б підтвердила батьківство, заявила 17 серпня у своєму Facebook мама дівчинки, повідомляє видання “Гордон“.

“Я людина не публічна від слова зовсім. Але моє життя останні кілька років таке бентежне, що я мушу розповісти свою історію на загал. Заради моєї маленької донечки – Олександри Яржемської, батьком якої є Олег Семінський. Історія моїх стосунків з Олегом Семінським, нардепом від “Слуги народу”, довга і непроста. Практично 20 років ми були “у стосунках”, як пишуть прокурори, аж поки навесні 2021 року я не народила від Олега Семінського донечку. Це була третя наша спроба мати спільну дитину. Олег, який саме розлучався з Тетяною Бушай, матір’ю двох його старших дітей, дуже цього прагнув (чи просто вдавав) і погодився надати дитині своє по батькові”, – стверджує жінка.

Вона заявила, що під час скандалу з інтимним листуванням Семінського із зали Верховної Ради була вагітною. Про це листування повідомляв у 2021 році, зокрема, “Цензор.НЕТ”.

“Імовірно, кейс з інтимним листуванням зі співробітницею “Тойота Центр” із сесійної зали парламенту прочитала, мабуть, уся країна, включно з дружиною нардепа Тетяною Бушай, не сприяв спокійному розлученню. Я ж у той час саме носила дитину Семінського, то ж у мені йокнуло відразу два серця. Але й після розлучення Олег не приїхав провідати нашу дитину. Я, як завжди, виправдовувала його зайнятістю, терпляче чекала і надсилала фотозвіт, як росте наша дівчинка. “У неї мої очі”, – писав він мені у своїх останніх смс. Я залишила доньку на маму-пенсіонерку, а сама повернулася на роботу. Через вісім місяців після народження Саші я найняла адвоката і звернулася до суду”, – повідомила Яржемська.

Жінка повідомила, що Оболонський районний суд Києва розглядає справу №756/1665/22 про визнання батьківства й унесення змін до актового запису про народження дитини.

“Позивач – Яржемська Тетяна Євгенівна, відповідач – Семінський Олег Валерійович. Другий рік поспіль нардеп-“слуга” Семінський, попри рішення суду, ухиляється від тесту ДНК на батьківство, бо “дуже зайнятий”. Його інтереси у справі про батьківство представляє зашкварне “Горецький і партнери”. Днями я письмово звернулася до Давида Арахамії, Руслана Стефанчука, Дмитра Лубінця, Олени Шуляк, Андрія Геруса, Андрія Єрмака, Сергія Іонушаса (усіх їх обрано до парламенту від “Слуги народу”. – “ГОРДОН”) із клопотанням надати трудоголіку Олегу Семінському дві години вільного часу на визначення батьківства Олександри Олегівни. Вправні колеги зашкварного [адвоката Олега] Горецького перевели слухання справи у закритий режим – щоб у такий спосіб було краще тримати все в таємниці і ця справа не набула розголосу”, – вважає вона.

Яржемська зазначила, що 17 серпня 2022 року суд зобов’язав Семінського зробити тест ДНК (судово-генетичну експертизу), щоб вирішити питання батьківства.

“Але “законотворець” Семінський уникає виконання рішення суду, двічі не з’явився у призначений судовим експертом час для проведення експертизи. І поки Олег Валерійович на своєму 205-му чернігівському окрузі вдає із себе мецената, роздаючи дітям із сиротинців перед камерами подарунки та плескаючи в долоні на заходах, його власну дворічну доньку в охопленій війною Україні доглядає літня бабуся. І хоч як завзято президент [України Володимир] Зеленський, виступаючи перед парламентами провідних країн світу закликає вжити всіх можливих заходів із запобігання викраденню рашистами українських дітей – найціннішого нашого скарбу – член фракції “Слуга народу” Олег Семінський нехтує виконанням своїх батьківських обов’язків, стверджуючи, що взагалі не знайомий зі мною”, – написала жінка.

Вона додала, що “остаточно зрозуміла, що бути поряд із людиною 20 років і знати її – різні речі”.

“Слова, обіцянки й учинки Олега Семінського – виключна маніпуляція з мотивацією на особисту вигоду. Окрім корумпованого [ексголови] Верховного Суду Всеволода Князєва й Олега Горецького, я все ж таки вірю у справедливий суд як для депутата, так і для одинокої матері”, – підсумувала Яржемська.

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...