Опубліковано: 12 Липня, 2023. Переглядів: 341


Росія випустила по Україна 28 дронів: подробиці ворожих атак

Російські загарбники минулої доби атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Загалом випустили 28 дронів-камікадзе. Про це вранці 12 липня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

В результаті успішної бойової роботи українська протиповітряна оборона знищила 26 ударних БпЛА. Збили також п’ять розвідувальних безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Протягом минулої доби ворог завдав 65 авіаційних ударів та здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди.

“Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, ‒ йдеться у повідомленні.

Разом з тим, українська авіація за добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та чотири ‒ по зенітно-ракетних комплексах ворога.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили три пункти управління, 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях, один засіб протиповітряної оборони та станцію РЕБ противника.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...