Опубліковано: 26 Червня, 2023. Переглядів: 459


Три дні поспіль: насувається чергова хвиля магнітних бур

У червні 2023 року Землю накрила хвиля магнітних бур різної інтенсивності, які впливають на самопочуття людей. Кілька спалахів на Сонці вже відбулося на початку та в середині місяця, а під його кінець очікується ще три.

Вони будуть середньої та слабкої сили, але впродовж трьох днів підряд. Коли ще українцям очікувати магнітних бур у червні та як вберегтися, щоб знизити їхній негативний вплив, пише obozrevatel.

За даними фахівців, до кінця місяця їх буде ще три: середні – 28 і 29 червня, а також слабка – 30 червня.

Хто відчує магнітні бурі та як саме?

Зазвичай слабкі магнітні бурі для більшості людей минають непомітно. Проте вплив від спалахів на Сонці будь-якої інтенсивності добре відчувають метеозалежні. Найчастіше йдеться про зниження працездатності, загальне нездужання, підвищену нервову та емоційну напруженість.

Загалом середні та сильні магнітні бурі відчувають усі. В такі дні експерти радять бути готовими до слабкості, головного болю, підвищення артеріального тиску, загострення деяких хронічних хвороб.

Як допомогти собі під час магнітних бур?

Дуже важливо в дні магнітних бур не перевантажувати себе роботою. Тоді організм легше перенесе ці події. Крім цього, не варто вживати алкогольні напої, енергетики, каву, бо вони послаблять організм, тому спалахи на Сонці будуть впливати сильніше. Натомість пийте більше води та додайте у своє життя фізичну активність – хоча би прогулянки на свіжому повітря.

На допомогу під час магнітних бур прийде контрастний душ – він покращить самопочуття, тому ви швидше прийдете до тями. Лікарі радять добре висипатися і дотримуватися режиму сну. Тож у дні, коли на Сонці відбуваються спалахи, ці рекомендації особливо актуальні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...