Опубліковано: 16 Червня, 2023. Переглядів: 593


Гороскоп на 19 – 25 червня

Терезам зірки обіцяють яскраві враження, Скорпіонам – багато додаткової роботи, а Водоліям – пік навантаження.

ОВЕН

У першiй половинi тижня вам чудово буде вдаватися самопрезентацiя. В особистому життi хорошi перспективи. Використовуйте цей час для змiцнення стосункiв з коханою людиною.

З четверга починається продуктивний перiод, i тепер краще зосередитися на кар’єрних планах. Активний вiдпочинок i поїздки плануйте на суботу, а в недiлю краще побути вдома.

Сприятливi днi – 19, 21; несприятливий – 20.

ТЕЛЕЦЬ

Ви входите в смугу важливих змiн. До четверга збирайте необхiдну iнформацiю, якщо плануєте почати щось нове.

З другої половини тижня є всi шанси досягти цiлей, якi ви перед собою поставите. Вихiднi присвятiть своїм захопленням, займайтеся рукодiллям, приймайте гостей.

Сприятливий день – 25; несприятливий – 22.

БЛИЗНЮКИ

У першiй половинi тижня можна робити покупки, вести переговори i проводити пiдготовку до запланованих заходiв.

З четверга берiть розгiн у справах, починається вдалий перiод для тих, хто готовий добре попрацювати. В особистих стосунках складнi ситуацiї можуть вирiшитися самi собою.

Сприятливий день – 21; несприятливих немає.

РАК

Середа додасть вам сил, якщо ви плануєте переглянути деякi теми у своєму життi. Утримайтеся вiд поїздок у четвер i не плануйте на цей день зустрiчi, якщо iнтуїцiя шле вам тривожнi сигнали.

Слідкуйте за станом здоров’я у п’ятницю i недiлю, частiше знаходьте можливiсть розслабитися i вiдпочити.

Сприятливi днi – 21, 24; несприятливий – 19.

ЛЕВ

Цей тиждень може стати поворотним у темi, яка вас найбiльше цiкавить. Не вiдходьте вiд розв’язання проблем, дiйте смiливiше.

Серйознi покупки плануйте на першу половину тижня, а з четверга стримайте витрати i подумайте, чи всi варiанти поповнення домашнього бюджету справно функцiонують.

Сприятливий день – 19; несприятливий – 20.

ДIВА

Пiсля середи починається «золотий» перiод для Дiв. Але до цього потрiбно розрахуватися з боргами, привести до ладу справи i свiй будинок.

У четвер можуть загостритися вiдносини з партнерами. Дотримуйтеся тактики компромiсiв. У вихiднi забезпечте собi достатню кiлькiсть сну, правильне харчування i комфортне спiлкування.

Сприятливi днi – 19, 22; несприятливих немає.

ТЕРЕЗИ

Перша половина тижня подарує вам багато яскравих вражень. Поєднуйте виконання професiйних обов’язкiв iз задоволеннями, заводьте новi знайомства, знаходьтеся у вирi подiй. Намагайтеся мати такий вигляд, щоб на вас оберталися вслiд.

З другої половини тижня з’являться першi сигнали про назрiваючi змiни. Ви можете почати роботу вiдразу над декiлькома справами, якщо це обiцяє вам прибуток.

Сприятливi днi – 21, 24; несприятливий – 20.

СКОРПIОН

З’явиться багато додаткової роботи, а на винагороду поки що розраховувати не доводиться. Енергiї буде достатньо, а з четверга ви вiдчуєте, що звичнi iнтереси поступаються мiсцем амбiтним планам.

З п’ятницi i до кiнця тижня прагнiть уникати ситуацiй ризику, можливi пошкодження.

Сприятливий день – 23; несприятливий – 19.

СТРIЛЕЦЬ

Ви можете вiдчути бажання негайно куди-небудь вiдправитися. Ваш невгамовний оптимiзм буде заразливий для оточуючих. Але можливi проблеми з начальством, якщо ваше творче натхнення вийде за якiсь установленi рамки.

У вихiднi не навантажуйте себе роботою i надмiрним спiлкуванням.

Сприятливi днi – 20, 21; несприятливий – 25.

КОЗЕРIГ

Не здавайтеся, якщо перед вами поставлені глобальнi цiлi. Спробуйте видiлити головний напрям, проявiть свої органiзаторськi здiбностi i налаштуйте роботу так, щоб ваш проект мiг якийсь час працювати без вашої пильної уваги.

Починайте формувати свою команду.

Сприятливий день – 19; несприятливий – 20.

ВОДОЛIЙ

Цей тиждень може стати пiком вашого навантаження, але не вичавлюйте із себе останнi сили. У першiй половинi тижня ви зможете досягти позитивних результатiв у переговорах з впливовими людьми.

З четверга комфортнiше ви себе вiдчуватимете, займаючись iнтелектуальною дiяльнiстю. У вихiднi влаштуйте собi повноцiнний релакс.

Сприятливi днi – 22, 24; несприятливий – 21.

РИБИ

Зараз головне – утримати позицiї. Можуть виникнути проблеми фiнансового характеру. Ринковi операцiї та iншi грошовi перемiщення можуть обернутися збитками. Поки вiдкладiть i великi покупки.

У вихiднi спробуйте розслабитися, знайти заспокоєння в заняттях улюбленими справами i захопленнями.

Сприятливi днi – 23, 25; несприятливий – 20.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...