Опубліковано: 14 Квітня, 2023. Переглядів: 212


Російські генерали хотіли “злити” війну з Україною, поки Путін проходив курс хіміотерапії – ЗМІ

Начальник генштабу Збройних сил РФ Валерій Герасимов був проти російського наступу. Він повідомив Володимиру Путіну, що Збройні сили України перевершують російські сили, тому будуть тяжкі втрати. Низка високопосадовців російських генералів роздумувала над тим, щоб навмисно програти війну в Україні, поки Путін проходитиме курс хіміотерапії.

Про це повідомляється в секретних розвідувальних документах Пентагону, пише The Daily Mail.

За цією змовою нібито стоять Микола Патрушев та голова російського Генштабу Валерій Герасимов.

Знімки цих документів були опубліковані в мережі поряд з іншими даними на 53 сторінках.

“Україна дізналася про передбачувану російську змову “закинути” так звану спецоперацію до 5 березня”, – так називається опублікований документ розвідки.

Частина цієї публікації була відредагована, але містить рядок закодованих літер, які свідчать про секретність документа.

“TS//SI//REL TO USA, FVEY/FISA” – таке маркування вказує на те, що це засекречені документи і вони були отримані шляхом збору записів переговорів (SI), і можуть бути передані людям, які пройшли відповідні перевірки в США, або ж представникам альянсу “п’яти очей” (Five Eyes alliance) (Австралія, Канада, Нова Зеландія, Великобританія та США).

“…17 лютого дізналися про можливу російську змову про те, щоб “закинути” так звану спецоперацію <…> за словами того, хто отримав цю інформацію (непідтверджене російське джерело, що має доступ до офіційних осіб Кремля), Росія планує направити ресурси з Таганрога в Маріуполь і зосередитися на південному фронті”, — йдеться у публікації.

22 лютого Герасимов продовжив свої спроби саботувати наступ, він обіцяв “закинути” так звану спецоперацію до 5 березня, коли Путін нібито мав проходити курс хіміотерапії.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...