Опубліковано: 3 Лютого, 2023. Переглядів: 4749


На Хустщині сталася смертельна ДТП: подробиці (ФОТО)

На Закарпатті 2 лютого внаслідок ДТП загинув 15-річний пасажир мотоцикла. Водія транспортного засобу, 23 річного жителя села Ільниця, затримали.У його крові виявили 1,7 проміле алкоголю, — повідомили на Facebook-сторінці Поліції Закарпатської області.

Смертельна ДТП сталася у місті Іршава Хустського району.

Повідомлення про аварію поліцейські отримали від медиків.

Слідчі, які виїхали на місце події встановили: що 23-річний житель села Ільниця, керуючи незареєстрованим мотоциклом “Gеоn”, перетнув зустрічну смугу руху, виїхав на тротуар зіткнувся з бетонною огорожею.

Внаслідок цього, 15-річний пасажир мотоцикла, який перебував без захисного шолома, отримав тілесні ушкодження від яких помер у кареті швидкої медичної допомоги. До лікарні з тілесними ушкодженнями доставили, і водія мотоцикла. Його освідчили — у крові виявили 1,7 проміле алкоголю.

Наразі 23-річного водія затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вже повідомили йому про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого. Відповідно до санкції статті затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами від п’яти до десяти років. Досудове розслідування у справі триває.

На Закарпатті у ДТП загинув пасажир мотоцикла, який був без шолома. У водія виявили 1,7 проміле алкоголю


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...