Опубліковано: 21 Вересня, 2022. Переглядів: 324


Росія обстріляла понад 50 населених пунктів України: що відомо

За минулу добу Росія завдала вісім ракетних та 35 авіаційних ударів по Україні.

Ворог здійснив понад 120 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по об’єктах на території України, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Про це вранці 21 вересня повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

Внаслідок обстрілів з боку російських військ за добу постраждала інфраструктура понад 50 населених пунктів. Зокрема, Оскіл, Слов’янськ, Сіверськ, Олександрівка, Соледар, Бахмут, Велика Новосілка, Времівка, Вугледар, Степне, Запоріжжя, Нікополь та Очаків.

“Ударами по місту Миколаївка ворог намагався уразити Слов’янську ТЕС. Зберігається загроза завдання противником авіаційних та ракетних ударів на всій території України”, – йдеться у повідомленні.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін.

На інших напрямках противник продовжує обстріли з танків, мінометів та артилерії різних типів. Так, на Сіверському напрямку обстріли були в районах населених пунктів Залізний Міст, Михайлове і Гута-Студенецька Чернігівської області та Соснівка, Голишівське, Юнаківка і Тур’я Сумської області.

На Слобожанському напрямку противник стріляв в районах населених пунктів Ветеринарне, Гоптівка, Глибоке, Дергачі, Грушівка, Куп’янськ та Кам’янка;

На Краматорському напрямку росіяни обстріляли Донецьке, Студенок, Ярову, Тетянівку, Богородичне, Пришиб, Щурове, Старий Караван, Райгородок, Миколаївку, Роздолівку, Олександрівку та Григорівку.

На Бахмутському напрямку обстрілювали Сіверськ, Верхньокам’янське, Виїмку, Веселе, Білогорівку, Яковлівку, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Одрадівку, Миколаївку Другу, Зайцеве, Суху Балку, Юр’ївку та Нью-Йорк.

На Авдіївському напрямку під обстрілами були Бердичі, Авдіївка, Водяне, Красногорівка, Мар’їнка, Парасковіївка, Новомихайлівка та Первомайське. На Запорізькому напрямку – Новопіль, Времівка, Велика Новосілка, Новоукраїнка, Пречистівка, Вугледар, Павлівка, Володимирівка, Залізничне, Гуляйполе та Червоне.

На Південнобузькому напрямку обстрілів з боку противника зазнали понад 25 населених пунктів вздовж всієї лінії зіткнення, Зокрема, Високопілля, Миролюбівка, Кар’єрне, Новогригорівка, Білогірка, Благодатівка, Андріївка, Зоря, Шевченкове, Тернові Поди, Правдине та Мирне.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...