Опубліковано: 31 Липня, 2022. Переглядів: 1583


Астрологи назвали знаки зодіаку, на яких чекає успіх у серпні

Серпень-2022 – важливий і непростий час, коли успіх буде вкрай необхідним для всіх. Астрологи розповіли про те, хто зі знаків зодіаку досягне найбільшого успіху у завершальний місяць літа.

Про це пише ukranews.com.

Близнюки

Перший знак зодіаку, якому пощастить у серпні, – це Близнюки.

Астрологи відзначають, що негативне становище Венери та Марса практично ніяк не позначиться на вдачі та настрої представників знаку. Можливо, тільки Марс зробить їх трохи запальнішими, але з цим можна буде розібратися, подолавши нервозність.

Другий плюс – це найсильніше становище Меркурія у шостому будинку. Близнюки отримуватимуть від своєї планети-покровителя максимум творчої енергії. Меркурій загострить промовистість представників знака, вивівши її на абсолютно новий рівень, внаслідок чого Близнюки стануть ще популярнішими у протилежної статі.

Великих успіхів варто чекати і в діловій сфері. Якщо хтось і зможе домовитися з ким завгодно і будь-де, то це Близнюки. За наявності помірної зухвалості вони зможуть вибити собі ідеальні умови при влаштуванні на нову роботу або під час укладання контрактів з клієнтами, новими партнерами.

Поки абсолютна більшість знаків матиме проблеми на тлі буйствуючих Урану, Венери та Марсу, Близнюкам необхідно якнайшвидше вириватися вперед, користуючись нагодою. У серпні не можна сумувати. Перемігши свою лінь, Близнюки переможуть всіх своїх ворогів – видимих ​​і невидимих.

Діва

Діва – другий найщасливіший знак зодіаку в серпні. Ці люди зможуть піднятися на саму вершину Олімпу в найкоротший термін.

Успіх чекатиме на Дів у всіх життєвих сферах та аспектах. Проблема лише в тому, як Діви цим успіхом зможуть розпорядитися. Астрологи радять сфокусувати свою увагу на найважливішому, постаравшись правильно розставити пріоритети на початку місяця. Із 4 серпня можна сміливо починати діяти.

Меркурій зміцнить інтуїцію Дів, зробить їх ефективнішими в інтелектуальному плані. Ще у Дів суттєво зміцниться пам’ять, з’явиться потяг до знань, мотивація. Це їхній час і їхня черга виходити на сцену, щоб заправляти балом. В цей час у жодному разі не можна пускати справи на самоплин. Особливо якщо вони пов’язані зі здійсненням мрії. Успіх примхливий, тому ним потрібно користуватися мудро, щоб стати переможцями скрізь, де тільки можна.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...