Опубліковано: 31 Липня, 2022. Переглядів: 527


Дощі й спека: синоптик дала прогноз погоди на 1 серпня

Серпень в Україні розпочнеться дощами.

Вже найближчої ночі короткочасні опади пройдуть у західних областях, окрім Львівщини, на півдні й у центрі України. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Telegram.

На півночі, сході України, Черкащині, Полтавщині вночі буде сухо.

Вранці й удень у понеділок, 1 серпня, будуть короткочасні дощі, місцями з грозами, охоплять центральні області, південну частину, затримаються в Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Північ, північний схід і значна частина заходу України буде без опадів.

Упродовж дня стовпчики термометрів у більшості областей досягнуть +26…32°С, на півдні та південному сході до +34°С.

На Житомирщині й Вінниччині температура повітря буде комфортнішою, +22…26°С. А в західних областях очікується найнижча температура повітря, +18…22°С, у Карпатах подекуди +12…17°С.

У Києві передбачається спекотна погода, вдень до +30°С. Більша частина доби в столиці буде сухою, а ввечері до Києва наблизиться атмосферний фронт і пройдуть короткочасні дощі з грозами.

На заході ввечері проясниться, опади повністю припиняться, а на решті території України домінуватиме волога погода з дощами й грозами.

“Стрибки від спеки до свіжості після дощу, коливання атмосферного тиску, гроза, сухість та одразу підвищена вологість при наближення атмосферного фронту – ці синоптичні метаморфози можуть негативно торкнутися самопочуття. Побережіть себе”, – закликала синоптик.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...