Опубліковано: 20 Липня, 2022. Переглядів: 8563


Де завтра чекати на шквальний вітер і грозові дощі: оновлений прогноз

У четвер в Україні очікується комфортна температура повітря.

Дощі з грозами пройдуть у Сумській, Чернігівській і Полтавській областях, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Опади також можуть ввечері торкнутися Київщини.

“У більшості наших областей все ж завтра переважатиме суха погода.

Найближчої ночі окремі дощики пройдуть у південній частині та у Дніпрі з районами, але будуть невеликі та локальні. Вітер у четвер очікується північно-західний, 5-10 метрів за секунду, у східних областях та у південній частині можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду. Найближчими днями очікується й активізація магнітного поля Землі, тобто, магнітні бурі”, – ідеться в повідомленні.

У східній частині та на північному сході – Сумщина, Харківщина, Луганщина, Полтавщина – буде найсвіжіше, +20…24°С. Донецька область прогріється до +26…28°С. Найвищою передбачається завтра температура повітря у західних областях, на Одещині та Миколаївщині, +26…31°С. На решті території України протягом дня очікується +23…29°С.

У Києві 21 липня буде тепло, до +25…26°С. Опади в четвер у столиці малоймовірні, хіба що ввечері збільшиться хмарність і може пройти короткочасний дощ. Північно-західний вітер може бути часом поривчастим.

“Надалі в Україні пануватиме справжнє хороше літо, з високою температурою повітря, проте не надмірною спекою. За дощами будемо стежити разом – коли, де, які”, – додала синоптикиня.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...