Опубліковано: 20 Липня, 2022. Переглядів: 30759


“Вся сім’я пішла з цієї хати”: у селі попрощалися із родиною, яка загинула у страшній ДТП (+ФОТО, ВІДЕО)

У селі Клішківці на Буковині попрощалися із сім’єю, яка загинула у страшній ДТП.

На похорон прийшли сотні людей, передає кореспондентка molbuk.ua.

У жахливій ДТП загинули 44-річний військовий Вадим Коростюк, його дружина 40-річна Віталіна та двоє дітей – 17-річна дочка Яна та 21-річний син Рома. Водій перебуває в лікарні у важкому стані.

“Віталіна працювала продавцем в місцевому супермаркеті “Мафес”. Вона така була приємна, привітна, завжди до всіх посміхалася. Могла завжди дати пораду, допомогти, якщо потрібно. Я ніколи не чула, щоб вона до когось крикнула. В це так важко повірити. Я не уявляю цей супермаркет без Віталіни. Останні три роки ми з нею тісно дружили. У четвер ми з нею розмовляли по телефону, вона розповідала і раділа, що Вадим ще на один день залишиться вдома, і поїде не в п’ятницю, а в суботу. Вони усією сім’єю поїхали його до Кам’янця-Подільського його проводжати далі його на службу”, – розповідає Альона, подруга Віталіни.

Вадим служив разом із односельцем. Його контузило, і Вадим супроводжував його додому. Йому дали тиждень відпустки. А в суботу 16 липня він мав повертатися. Уся родина того вечора їхала до Кам’янця-Подільського проводжати Вадима Коростюка.

Дружина та двоє дітей разом із бійцем їхали легковим автомобілем Skoda Favorit. За кермом був їхній 19-річний племінник, коли з другорядної дороги їм назустріч виїхав мікроавтобус Ford Transit, за кермом якого був 79-річний водій.

“Це була дуже дружня сім’я, їх всі поважали. Вадим родом із Млинків, Віталіна з Рухотина. Тож їх знали в цих селах і поважали. Вадим захищав нашу Батьківщину, і так вийшло, що пройшов війну, а смерть наздогнала його і всю сім’ю в дорозі. Син, Роман закінчив школу і працював у лісовому господарстві, а донька Яна поступила в медичний коледж. Такі молоді ще діти, молода сім’я. В них залишилися батьки, брат і сестра у Вадина, і сестра у Віталіни”, – розповідає троюрідна сестра Віталіни, Галина.

“Вся сім’я пішла з цієї хати. Тепер вона опустіла. В нас були в селі різні трагедії. Але щоб загинула ціла сім’я. Всі були шоковані цією новиною”, – каже жителька села Ганна.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...