Опубліковано: 19 Липня, 2022. Переглядів: 598


Скандального “слугу” Тищенка позбавили посади голови Закарпатської обласної організації партії

Скандального народного депутата, заступника голови парламентської фракції “Слуга народу” Миколу Тищенка позбавили повноважень голови Закарпатської обласної організації партії. Про це у “Слузі народу” заявили у вівторок ввечері. Повноваження Тищенка достроково припинені, написали.

Відповідне розпорядження видала голова партії, народна депутатка Олена Шуляк.

“Сьогодні в умовах повномасштабної війни з Росією, партія має асоціюватися зі щоденною кропіткою роботою по допомозі фронту і укріпленню тилу, яку проводять тисячі членів нашої політичної команди, а не із публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками”, – заявила Шуляк.

Також депутатка заявила, що від регіональних організацій сьогодні залежить ефективність виконання завдань, які перед партією ставить президент і українське суспільство.

“Відтак, маємо зміцнювати обласні організації, забезпечувати довіру до них з боку партійців, лідерів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, виборців і всіх мешканців відповідних регіонів. Війна робить вимоги жорсткішими, а оцінки – відвертішими. Репутаційна бездоганність, ефективність рішень та міцний зв’язок із людьми – такими принципами партія, що створена президентом і делегувала монобільшість до парламенту, буде керуватися на практиці. У тому числі – при ухваленні кадрових рішень”, – сказала.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...