Опубліковано: 10 Липня, 2022. Переглядів: 463


На Донбасі пекельні бої – Генштаб

Російські окупанти переміщують окремі підрозділи в район Білогорівки Сіверськодонецького району. Обстрілюють населені пункти зі ствольної артилерії. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в Facebook.

З танків б’ють в районах населених пунктів Сіверськ, Переїзне, Григорівка, Верхньокам’янське та Білогорівка. Завдали авіаударів неподалік Слов’янська, Сіверська і Серебрянки.

На Слов’янському напрямку ворог обстріляв позиції наших військ. Провів розвідку боєм штурмовою групою в районі населеного пункту Долина. Успіху не мав. Відійшов.

Обстрілював із ствольної та реактивної артилерії райони Долини, Дібровного, Мазанівки, Богородичного, Адамівки, Андріївки, Вірнопілля, Великої Комишувахи, Краснопілля та Нової Дмитрівки.

На Бахмутському напрямку активних дій окупанти не проводили. Ворожі обстріли фіксувалися в в районах населених пунктів Вершина, Зайцеве, Покровське, Веселе, Івано-Дар’ївка та Вуглегірської ТЕС. Авіаційних ударів завдано неподалік Берестового та Спірного.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках з артилерії обстрілював в районах населених пунктів Опитне, Авдіївка, Мар’їнка, Павлівка, Вугледар, Золота Нива, Комар, Гуляйполе, Оріхів, Малі Щербаки та Полтавка.

Завдав авіаційних ударів в районах Кам’янки, Малих Щербаків та Новоандріївки.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...