Опубліковано: 19 Січня, 2022. Переглядів: 1360


Резонансна ДТП в Іршаві: обласний депутат звернувся до прокурора (ДОКУМЕНТ)

Йдеться про ДТП, що сталася 21 серпня 2020 року в Іршаві. Потерпілий у ДТП пенсіонер Михайло Ісак з села Приборжавське на Іршавщині, вже 16-ть місяців добивається правди про аварію, яка могла коштувати йому життя.

Чоловік зневірений у роботі правоохоронних органів.

Михайлу Ісаку вручили підозру у скоєнні ДТП.

За словами пенсіонера, текст підозри не відображав події того ранку.

Читайте також: Радник міністра МВС Антон Геращенко відреагував на резонансну публікацію про ДТП в Іршаві

Не погоджуючись із досудовим розслідуванням та діями слідчих, чоловік почав писати листи у Офіс Президента та Генпрокурору. Але цим лише розізлив місцевих поліцейських та прокурорів, які звинуватили потерпілого у втручанні у їхню роботу.

Читайте також: На Закарпатті «зшили» справу проти пенсіонера, якого ледве не вбили у ДТП (+ВІДЕО, ФОТО)

На резонансну публікацію у ЗМІ відреагував депутат Закарпатської обласної ради Петро Добромільський з Іршавщини, пообіцявши допомогти пенсіонеру Михайлу Ісаку добитися справедливості. Сьогодні, 19 січня, він надіслав редакції “Дзеркала Закарпаття” фотокопію депутатського звернення до обласного прокурора Д.І.Казака та очільника ГУНП в Закарпатті Я.В.Колесника.

“Прошу забезпечити швидке, повне та неупереджене досудове розслідування, встановити об′єктивну істину у справі №12020070100000643 де явним потерпілим є пенсіонер Михайло Ісак, з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необгрунтованому процесуальноу примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура”, – йдеться у зверненні П.Добромільського до прокурора Закарпатської області та очільника обласної поліції.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...