Опубліковано: 19 Січня, 2022. Переглядів: 1057


Зеленський терміново звернувся до українців (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський закликав українців не панікувати.

Про це він заявив у відеозверненні у середу ввечері.

“Зараз всі новини та інформаційний простір сповнені схожими повідомленнями про війну з Росією, про те, що вторгнення може початися прямо завтра, будь-якої миті, і це вже точно.

І воно відрізняється від того “точно”, яке було місяць тому. А ще точно те, що ми ніби то не готові, але наче б то нас не залишать самих. Всі у світі нас підтримують, але всі в Україні будуть мобілізовані, хоча все це ще не точно. Всю цю риторику у новинах ЗМІ, чутках біля під’їзду об’єднує одна річ, одне логічне питання: а в чому власне новина?

Хіба це не є реальність вже вісім років? Хіба вторгнення почалося не у 2014 році? Хіба загроза війни з’явилася тільки зараз? Ці ризики існують вже не один день і вони не стали більшими. Більшим став ажіотаж навколо них. Зараз активно нападають не на нашу землю, а на ваші нерви, щоб у вам було постійне відчуття тривоги”, – сказав президент.

Зі слів Зеленського, зараз єдиний привід для паніки – це піддаватися паніці на восьмий рік війни.

“Потрібно видихнути, заспокоїтись. Не бігти по гречку і сірники”, – сказав.

Зеленський згадав про міжнародних партнерів.

“Всім нашим партнерам бути дієвими і не на словах. Важлива не лише інформація про те, що може зробити Росія, а й про те, що в цьому випадку буде робити світ. Без абстрактних “їм це не минеться”, а називаючи конкретні санкції, заходи”, – заявив.

“Україна не хоче війни, але Україна повинна завжди бути готовою до неї. Не здастся, бо це наша земля, тікати – нікуди”, – сказав і додав про “постійне посилення оборонних можливостей”.

“У нас сильна, смілива, готова кожного дня до всього армія. І це не новина”, – заявив.

Також заявив, що знає про всі можливі загрози, а рівень підтримки партнерів – високий.

“Не кричати: все пропало. А знати, що все – під контролем. І все іде за планом”, – сказав українцям.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...