Опубліковано: 18 Листопада, 2021. Переглядів: 5299


На Закарпатті за вимагання неіснуючого боргу перед судом постане кримінальний авторитет (ФОТО)

Поліцейські Закарпаття завершили досудове розслідування у справі відносно кримінального авторитета, якого у червні спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань викрили на вимаганні неіснуючого боргу в директора місцевого підприємства.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпаття

Йдеться про раніше судимого за умисне вбивство та розбійний напад 46-річного жителя Тячівського району, який включений до санкційного списку Ради національної безпеки та оборони.

Слідством встановлено, що впливовий у кримінальних колах рецидивіст, погрожуючи фізичною розправою та здійснюючи психологічний тиск на директора одного з приватних підприємств, вимагав у потерпілого 2400 доларів неіснуючого боргу.  Незаконно здобуті кошти мали стати частиною так званого «общака».

Після затримання авторитета слідчі поліції продовжили збір доказової бази і вчора, 17 листопада, скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом для судового розгляду.

У відповідності до інкримінованої ч.2 ст.189 Кримінального кодексу України обвинуваченому загрожує до семи років позбавлення волі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...