Опубліковано: 4 Червня, 2021. Переглядів: 451


Тренер закарпатського “Миная” хотів вигнати Мілевського, – ЗМІ

Між колишнім тренером “Миная” Василем Кобіним та нападником клубу Артем Мілевським відбувся конфлікт. Зірковий нападник не захотів виходити на заміну. Після чого Кобін хотів, щоб Мілевський покинув клуб, – пише ГПУ.

“Так, дійсно була така ситуація. Ми програли той матч з рахунком 0: 3.Це була 80-а хвилина, ми програвали 0:3, я почав робити заміни, вийшли молоді хлопці.

І я хотів випустити Артема, щоб він своїм досвідом допоміг цим молодим гравцям. Мені, звичайно, не сподобалася реакція. Якби це було один на один, а так це ж на лавці було. І не так було, що він сказав, що не хоче виходити. Артем сказав: “Васильович, для чого я буду виходити? Гра вже програна”. Хоча мені це не сподобалося. Я противник того, щоб гравці так поступали.

На наступний день ми зателефонували і обговорили це. Тут є дві сторони. Я хотів, щоб він вийшов і підказав молодим гравцем, а він це сприйняв як образу, мовляв, гравець з таким ім’ям не повинен виходити на 80-й хвилині. Ми всі люди, у нас різні характери. Дійсно, така ситуація була. Ми поспілкувалися.

Але моя позиція була в тому, щоб його не було в команді. Відразу після цього інциденту моя позиція була в тому, щоб Артем покинув команду. Якщо людина не виходить на 10 хвилин, значить, він нам не допоможе і в наступних матчах. Це не є правильно. Але він залишився в команді, ми нормально працювали”, – сказав Кобін в ефірі програми “Бомбардир”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...