Опубліковано: 4 Червня, 2021. Переглядів: 430


Напередодні професійного свята відзначили іршавських водників (+ФОТО)

Галузь водного господарство займає особливе місце, адже Закарпаття за запасами водних ресурсів – на перших позиціях в країні. Природа подарувала нам понад 20 тис. км річок та понад 400 млн. куб. м запасів підземних вод.

Але це водне багатство інколи стає й причиною біди – область час від часу потерпає від паводків. Саме через це для нашого краю питання протипаводкового захисту доволі актуальне.

Тому завжди на сторожі тут працівники Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса з місцевими підрозділами. У неділю – їх професійне свято.

Відтак у Берегові та Іршаві відбулися урочистості з нагоди Дня працівників водного господарства, який святкується щорічно в першу неділю червня.

У вітальному слові виступаючі відзначили важливість та значимість праці фахівців водної галузі, кращим працівникам вручили грамоти, подяки та цінні подарунки.

“Вітаю всіх з Днем працівників водного господарства, бажаю успіхів у вашій нелегкій праці, щоб робота була належним чином оцінена в матеріальному плані, щоб у ваших сім’ях було все гаразд. Здоров’я, успіхів та натхнення!” – привітав працівників Іршавської ЕД Берегівського МУВГ заступник Іршавського міського голови Іван Васильцюн.

“Наша робота – це покращення життя людей та їхнього добробуту, бо вода – основний із компонентів нашого життя», – переконаний Василь Турянин, начальник Іршавської експлуатаційної дільниці Берегівського МУВГ.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...