Опубліковано: 25 Березня, 2021. Переглядів: 1180


Труїли і викидали посеред дороги: у сусідній із Закарпаттям області банда зловмисників грабувала заробітчан (+ФОТО)

У Львові викрили 4 зловмисників із Сумської області, які грабували заробітчан.

Підозрювані знайомились із жертвами на вокзалі, пригощали отруєним спиртним, грабували та викидали непритомних людей на узбіччі доріг.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Львівської області.

“Четверо чоловіків із Сумської області на вокзалах Львова знайомились із людьми, що повертались в Україну із заробітків. Вони пропонували безкоштовно їх підвести додому. Далі потерпілих “пригощали” алкоголем, куди доливали лікарський препарат, який при безконтрольній дозі викликає в людини отруєння, затуманює свідомість, а при передозуванні призводить до розвитку небезпечних патологій, асфіксії, коми та смерті. Коли потерпілий непритомнів, у нього відбирали особисті речі та залишали на узбіччі”, – розповіли в прокуратурі.

Жертвами злочинної групи стали щонайменше 4 людини. За місцем проживання підозрюваних уже провели обшуки. Вилучили автомобіль, мобільні телефони та сім-карти, гроші у різних валютах, зокрема євро, гривні, злоті, білоруські рублі, алкогольні напої, флакони з медичним препаратом та інші речі, які використовувалися під час злочинів.

Усім учасникам групи повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...