Опубліковано: 25 Серпня, 2024. Переглядів: 223


Гороскоп на 26 серпня – 1 вересня

Протягом тижня з 26 серпня по 1 вересня добре все пройде у людей, які вміють чекати. Не поспішайте.

Конкуренти все одно залишаться позаду. Вірте у свою щасливу зірку.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Грошей небагато, але ви зумієте мудро ними скористатися, – говорить астрологиня. – Не обіцяйте фінансову допомогу комусь з друзів. Через це посваритеся з ними. Свій ласий шматок цього тижня відкусять Терези і Риби. Ці два знаки відчують себе справжніми фаворитами. Вас переслідуватиме успіх. Останній тиждень літа озолотить і потішить подарунками. Якщо плануєте вкласти гроші у нерухомість, робіть це восени. Ціни знизяться. На ринку з’явиться вдосталь цікавих пропозицій”.

Овен

Перемагатиме той, хто ставиться до життя як до гри. З легкістю відпускайте людей, які не сприймають ваш темп життя. Частіше цілуйте та обіймайте тих, кого любите і цінуєте.

Телець

Багато цікавих підказок відшукаєте у соцмережах. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом. Не варто йти на курси. Викинете гроші на вітер, а необхідних знань не отримаєте.

Близнюки

Більше часу проводьте з близькими. Разом подумайте над розширенням житла. Варто шукати нові дім чи квартиру. На ринку буде багато вигідних пропозицій

Рак

Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться братися за справи на світанку і працювати удвічі більше.

Лев

Позбудьтеся баласту: продайте авто, гараж чи дачу, якими не користуєтеся багато років. Довго шукатимете нову роботу. Не підганяйте себе з вибором. Добре обдумуйте кожну пропозицію.

Діва

Задумаєтеся нам еміграцією. Не поспішайте пакувати валізи. Добре вивчіть усі можливості та пропозиції на ринку праці в іншій країні.

Терези

Втомитеся доводити, що варті кращого. Підтримкою стануть рідні. Вони підкажуть, де можна заробити більше. Відкладіть на осінь придбання нерухомості та переїзд. Гроші йтимуть до рук наполегливих і працьовитих.

Скорпіон

Тиждень не раз змусить усміхнутися. З нього розпочнеться ваш успішний вересень. Не ведіться на авантюри, ігноруйте чутки. Відчуєте, кому довіряти не слід. Друзі намагаються звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура.

Стрілець

Гаманець наповниться у першій половині тижня. Купуйте генератори і сонячні батареї. Запасайтеся дровами. Це вдалий час, аби забезпечити себе усім необхідним на осінь.

Козоріг

Вдасться легко змінити професію чи хобі і почати заробляти більше. Лише надмірна сором’язливість завадить. Над цим варто попрацювати. Запишіться до психолога, заручіться підтримкою впливового ментора.

Водолій

Просіть партнерів не жертвувати власними інтересами заради вас. Бо через тиждень доведеться вислухати претензії і критику. На роботу вирушайте раніше. Вранці вдасться зробити більше, ніж увечері.

Риби

Позбавтеся усього, що заважає вашому бізнесу вирватися вперед. Стежте, як життя підкидає чергову удачу. Намагайтеся не пропустити слушного моменту, щоб сісти у потрібний човен.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...