Опубліковано: 9 Травня, 2024. Переглядів: 320


У страшній ДТП на трасі Київ-Чоп загинули двоє волонтерів із заходу України (+ФОТО)

В ДТП на Житомирщині поблизу села Миколаївка на трасі Київ-Чоп загинули два волонтери із Львівщини — Віталій Дубас та Борис Голод.

Цю інформацію Суспільному підтвердили у пресслужбі Червоноградської міської ради.

Аварія трапилася 8 травня за участі двох вантажівок та мікроавтобуса. Після зіткнення машини зайнялися, загинули двоє людей.

Правоохоронці попередньо встановили, що автомобіль DAF, який рухався в напрямку Києва, зіткнувся із вантажівкою Mersedes Benz Atego, яка стояла на узбіччі. А потім із автомобілем DAF зіштовхнувся мікроавтобус Mersedes Vito, що їхав у попутному напрямку. Внаслідок зіткнення всі три транспортні засоби загорілися.

Як повідомили на Facebook-сторінці Червоноградської міської ради, багатодітний батько Віталій Дубас їхав із гуманітарним вантажем на передову.

“З початку повномасштабної війни волонтер, батько шести малолітніх дітей, Віталій Дубас постійно брав участь у поїздках на передову, доставляючи гуманітарні вантажі та автівки для наших захисників. Часто жертвуючи особистими справами та роботою, їхав до військових, відгукуючись на кожну потребу”, – мовиться у повідомленні.

Згодом повідомили про другого загиблого волонтера — 22-річного Бориса Голода. Він був мешканцем Белзької громади, однак працював та волонтерив хлопець у Червонограді.

Як повідомили Суспільному у пресслужбі Червоноградської міської ради, чин похорону Віталія Дубаса відбудеться 10 травня о 12:00. Поховають волонтера на Алеї Героїв на Бендюзькому кладовищі.

На Facebook-сторінці Белзької міської ради повідомили, що кортеж із тілом Бориса Голода прибуде у Белз 9 травня орієнтовно о 16:00.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...