Опубліковано: 19 Квітня, 2024. Переглядів: 1614


На Закарпатті натовп жінок напав на співробітників ТЦК: подробиці (ВІДЕО)

В Ужгороді співробітники ТЦК намагалися відвезти чоловіка до військкомату для оновлення облікових даних, але на них накинулася група жінок.

Це вже не перший випадок, коли жінки перешкоджають роботі ТЦК.

ЩО ВІДОМО

В Ужгороді співробітники ТЦК намагалися відвезти чоловіка до військкомату для оновлення облікових даних, але на них накинулася група людей, яка намагалася перешкодити цьому.

У Мережі з’явилося відео, на якому видно, як чоловіки у військовій формі розмовляють з іншим чоловіком, поки навколо них збирається натовп жінок. Згодом одна з них смикає за одяг військового, після чого інші починають штовхатися та кричати.

Пізніше в Закарпатському обласному ТЦК заявили, що співробітники військкомату під час заходів з оповіщення громадян виявили чоловіка, який не стояв на обліку «у жодному ТЦК і СП». Під час бесіди йому нібито запропонували поїхати до військкомату, щоб оновити дані, однак після цього, стверджують у ТЦК, громадянин почав поводитися неадекватно. Інші ж люди почали штовхати та ображати військових.

В обласному ТЦК також зазначили, що чоловіки у військовій формі на відео пройшли фронт, захищали Україну від агресора, однак наразі за станом здоров’я продовжують нести службу в Закарпатській області.

«Закликаємо з повагою ставитися до воїнів, які віддали своє здоров’я заради того, щоб тут, на Закарпатті, не було бойових дій», — йдеться в заяві ТЦК.

Читайте також: На заході України чоловіки у військовій формі скрутили на землі і побили людину (ВІДЕО)


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...