Опубліковано: 19 Квітня, 2024. Переглядів: 606


На заході України чоловіки у військовій формі скрутили на землі і побили людину (ВІДЕО)

Сьогодні, 19 квітня, у Львові перехожі стали свідками того, як чоловіки у військовій формі побили людину. Ймовірно, це були працівники ТЦК. Інцидент трапився на вулиці Л. Кобилиці. Кадри ситуації оприлюднили у чаті оперативної інформації «Варта-1».

На кадрах чути, як жінки почали захищати потерпілого. У відповідь чоловіки у формі зазначили, що подадуть його у розшук за ухилення від мобілізації.

На випадок вже відреагував Львівський обласний ТЦК.

«Сьогодні надійшла інформація щодо, як заявлено мешканцями Львова, протиправних дій з боку працівників ТЦК на вул. Кобилиця. З даною інформацією ознайомлені. З відео бачимо, що особу, яка може бути військовозобов’язаним і на прохання військовослужбовців ТЦК проїхати у районний ТЦК для звірки даних відреагувала різко, із застосуванням сили до військовослужбовців ТЦК», – йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що після цього було прийнято рішення викликати поліцію. Особа не захотіла дочекатися поліції і з місця події втекла.

Щодо дій військовослужбовців ТЦК буде проведена службова перевірка, враховуючи надані відеоматеріали.

Також повідомляємо про відповідальність за ухилення та будь яке перешкоджання роботі військовослужбовців РТЦК та СП. Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу «Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період» тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...