Опубліковано: 16 Квітня, 2024. Переглядів: 745


На Закарпатті правоохоронці провели спецоперацію: що відомо (+ФОТО, ВІДЕО)

На Закарпатті затримали 10 людей, яких підозрюють у торгівлі наркотиками. Один підозрюваний наразі знаходиться за кордоном.

Про це повідомили на сайті Нацполіції Закарпаття.

За інформацією правоохоронців, орієнтовний дохід від продажу наркотиків складав понад 13,5 млн грн на місяць. Наркотики на Закарпаття привозили з закордону.

“Поліцейські встановили, що організаторів, якими виявилися троє закарпатців: 62-річний житель Ужгорода, який вже відбував покарання в Угорщині за незаконний обіг наркотиків, 58-річна та 41-річний ужгородці. Також до схеми залучили ще вісьмох закарпатців. Шестеро з них займалася постачанням метамфетаміну та марихуани на територію України та розподіляли їх між іншими, які відповідали за безпосередній збут у регіоні” — йдеться в повідомленні.

Поліція провела 12 обшуків у помешканнях підозрюваних. У них виявили:

  • понад два кілограми розфасованого метамфетаміну, вартість якого сягає 3 млн грн;
  • майже пів кілограма марихуани;
  • пігулки невідомого походження;
  • 190 банківських карток;
  • готівку на суму понад 620 тисяч гривень.

Десятьох закарпатців затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їм повідомили про підозру за ч. 3 ст. 307 ККУ.

“Одинадцятому учаснику, співорганізатору, який наразі перебуває за кордоном, заочно повідомили про підозру. Наразі готують матеріали для оголошення його у міжнародний розшук”, — додали у поліції.

Підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...