Опубліковано: 7 Квітня, 2024. Переглядів: 282


Гороскоп на 8-14 квітня

Протягом тижня з 8 по 14 квітня доведеться постійно з кимось торгуватися. З дітьми – за уроки, з колегами – за розподіл обов’язків, з підлеглими – за рівень оплати праці. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“По-філософськи ставтеся до всього, що відбувається, – говорить астрологиня. – Не засмучуйтеся, якщо вам не запропонували посаду, на яку розраховували.

Сприймайте, як дарунок долі, усе, що відбувається з вами. Не допускайте переплати за товари. Тиждень розпочнеться із сонячного затемнення. Багатьох це спонукає до глибокого самоаналізу. Задумаєтеся, чого хочете і як цього досягти. Іншими очима глянете на своє оточення. Велике сонячне затемнення розпочнеться о 18:42 за київським часом і закінчиться о 23:52. Цей тиждень підкине грошенят і спокусливих пропозицій Левам, Тельцям, Скорпіонам і Рибам”.

Овен

Переживатиме найщасливіший період за весну. Грошей не вистачатиме, але знайдете можливість без фінансових внесків вести бізнес і забезпечувати власний побут. На доленосні кроки йдіть у четвер.

Телець

Часто доведеться відстоювати своє добре ім’я. Не слід записуватися на курси. Навчання не піде. Грошей для саморозвитку бракуватиме.

Близнюки

Відмовтеся від авантюр. Перенесіть побачення з новими інтернет-знайомими. Зустріч може вас засмутити. Клопотів завдаватимуть діти. Не обмежуйте їхніх дій.

Рак

Більшість справ завершіть у першій половині тижня. У п’ятницю важко буде заставити себе працювати. Проведіть цей день з коханими, відвідайте басейн чи спа-салон. Це допоможе розпочати наступний тиждень з новими силами.

Лев

Приймайте зважені рішення. Вас часто викликатимуть на дискусію, яка переросте у конфлікт. Наберіться терпіння. Стриманим вдасться гарно заробити, не зіпсувати стосунки з друзями та знайти однодумців.

Діва

Залишаєтеся ініціативними та успішними. Порадують результати наукових дослідження. Це час перемог та відкриттів. Оточать увагою партнери, до яких вам буде байдуже. Не подавайте надію на стосунки, яких не плануєте розпочинати.

Терези

Тиждень буде вдалим, якщо в улюблену справу вкладатимете душу та забудете про халатність. Кохані не захочуть перейматися вашими проблемами. Не розцінюйте це як віддалення у стосунках.

Скорпіон

Вирушайте до магазину у вівторок та суботу. Поповнити гардероб вдасться гарним і практичним одягом. Зачекайте з плануванням відпочинку на вихідні. Ще не раз доведеться змінити плани.

Стрілець

Ідей буде вдосталь, щоб добре наповнити гаманець. Шукати роботу краще у вівторок. Не засмучуйтеся, якщо перша співбесіда закінчиться невдачею. Знайдете місце, яке шукали не один рік. Матимете хороший колектив і стабільні заробітки

Козоріг

Спостерігайте і вчіться на чужих помилках. Це допоможе уникнути необдуманих кроків у власному бізнесі. Розраховуйте на кошти, які маєте у кишені. Не оголошуйте війну знайомим. Вийти з конфлікту переможцем навряд чи вдасться.

Водолій

Боріться за своє місце під сонцем. Шукайте додаткові джерела заробітків. Розкривайте у собі нові таланти. Щаститиме тому, хто знайде спосіб заробити на власному хобі.

Риби

Заробіток порадує. Дратуватиме безпорадність та критика. Підбирайте слова під час бесіди з батьками. Не несіть напруження у сім’ю. Тиждень виявиться результативним, якщо утримайтеся від конфлікту.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...