Опубліковано: 31 Жовтня, 2020. Переглядів: 264


Гороскоп на 2 – 8 листопада

Овен. Це час рішучих вчинків, головне – не розпорошуватися. У четвер будьте уважними до коханої людини. Вихідні обіцяють веселощі й розваги.

Телець. Покращите своє фінансове становище. Але доведеться потрудитися: на роботі додасться обов’язків або вдома чекатимуть термінові справи.

Близнюки. Усі починання йтимуть якнайкраще, а давні бажання цілком можуть збутися. Самотні отримають те, чого хотіли: серйозні взаємини чи легкий роман.

Рак. Досягнете успіху, якщо станете рішучішими. Оди­нокі, подолавши страх бути відкинутими, завоюють увагу гідної людини. Найкращий момент – 5 листопада.

Лев. На початку тижня філансери й бізнесмени здійснять давні задуми, які допоможуть вивести справу на новий рівень. У особистому житті – серйозні зміни на краще.

Діва. У професійному плані вірогідні помилки, тож будьте уважними. Четвер і п’ятниця обіцяють успіх бізнесменам. У вихідні не варто перенапружуватися фізично. Відпочиньте.

Терези. Початок тижня даватиме багато можливостей для покращення рівня життя. Не упустіть їх! Вихідні принесуть багато радісних моментів. Проведіть їх у компанії близьких.

Скорпіон. Дбайливіше ставтеся до здоров’я. Високий робочий темп загрожуватиме виснаженням. Четвер і п’ятниця – хороший момент для початку власного бізнесу або монетизації хобі.

Стрілець. У вас з’явиться дух опору. Контролюйте це, аби не посваритися зі знайомими. А ось у стосунках варто домогтися свого, навіть якщо партнер спробує маніпулювати почуттями.

Козеріг. Можливі ситуації, в яких доведеться стримувати обурення і гнів. Вихідні порадують знайомствами й зустрічами з друзями, варіантами додаткового заробітку.

Водолій. Підвищена увага з боку протилежної статі підніме вашу самооцінку. Бізнесменам ці дні принесуть успіх у переговорах. Ближче до вихідних розгребіть справи, що нагромадилися.

Риби. Почуватиметеся корисними для оточуючих і для себе. Якщо хочете вирішити накопичені проблеми, то зараз – найкращий час. Вихідні присвятіть улюбленій справі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...