Опубліковано: 30 Березня, 2024. Переглядів: 734


Кремль відреагував на заяву Зеленського про переговори у разі повернення на лінію 2022 року

Весь світ має рахуватися з новими кордонами РФ. Мови про “вихід на 2022 рік” не може бути. Про це заявив спікер Кремля Дмитро Пєсков, який відреагував на слова президента України Володимира Зеленського, що російський диктатор Володимир Путін буде готовий до діалогу, якщо втратить те, що захопив після повномасштабного вторгнення 2022 року.

“Геополітична реальність із моменту початку СВО змінилася, кордони змінилися.

У Росії з’явилося чотири нові суб’єкти, це не можна не враховувати і з цим усім доведеться рахуватися”, – сказав Пєсков.

“Не обов’язково кордони 1991”: Зеленський сказав, за яких умов Путін поверне всі українські території

Російський диктатор Володимир Путін може повернути Україні всі захоплені території і без виходу ЗСУ на кордони 1991 року.

Для цього достатньо буде повернути території, окуповані Росією у 2022 році після початку великої війни. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив в інтерв’ю CBS News.

Він наголосив, що для перемоги Україні потрібна зброя від західних партнерів, а також посилення санкцій проти Росії та блокування всіх економічних зв’язків із Кремлем.

За словами Зеленського, українським військовим не обов’язково виходити на кордони 1991 року, а достатньо буде повернути території, окуповані Росією після початку великої війни.

Президент вважає, що в такому випадку Путін втратить силу всередині РФ і поверне захоплені території.

“Лише тоді Путін буде готовий до діалогу. Тоді вимогою цивілізованого світу до нього має стати визволення всіх українських земель”, – заявив Зеленський.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...