Опубліковано: 17 Березня, 2024. Переглядів: 275


Гороскоп на 18-24 березня

Протягом тижня з 18 по 24 березня довіртеся долі. Вона поведе правильним шляхом. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“На початку тижня захочеться змін, – говорить астрологиня. – Не варто звільнятися з роботи і переїжджати в іншу країну. Це навряд чи покращить ситуацію. Переключіть свою увагу на друзів та коханих.

Разом ви зумієте здолати поганий настрій. У жінок виникатиме бажання оновити гардероб. Ця доба сприятиме таким планам. Покупки будуть вдалими. Так само вдалим буде похід до перукарні. У середу 20 березня Сонце переходить до знаку Овна. Розпочинається астрономічна весна. Саме час зайнятися плануванням свого життя. Найкращий тиждень у році зірки пророкують Овнам, Дівам, Терезам, Скорпіонам і Водоліям. На вас чекають багатство та процвітання”.

Овен

Гарний час для продумування фінансової стратегії на наступний місяць. Подивіться, чого вам бракує. Зроблені цими днями покупки будуть вдалими. Не відмовляйтеся від додаткового підробітку.

Телець

Захочеться покращити свою зовнішність. Зробіть нову зачіску. Попрацюйте над своїм тілом. Продовжуйте заняття у спортзалі. Пробуйте нові рецепти на кухні. Займіться оновленням гардеробу.

Близнюки

Відмовтеся від придбання мобільних пристроїв. Вони не працюватимуть довго. Здавати в ремонт побутову техніку не час. Робота затягнеться. Її якість вас не задовольнить.

Рак

Прислухайтеся до людей більш досвідчених та мудрих. Вам може стати у пригоді їхній досвід. Особливого догляду потребуватиме шкіра та волосся. Зверніться за порадою до косметолога. Стоматолога ж краще відвідати у другій половині тижня.

Лев

Таланитиме оптимістам. Не чекайте доброго настрою. Створіть його самі. У вихідні більше часу проводьте на свіжому повітрі. Активні види відпочинку підійдуть якнайкраще.

Діва

Інформація швидко розходитиметься між людьми. Усе приховане ставатиме явним. Не соромтеся звертатися по допомогу. Шукайте розради в приємному спілкуванні.

Терези

Перевіряйте термін реалізації продуктів. Зростає ризик харчових отруєнь. Гарний час для очищення організму. Не переїдайте. Пийте більше чистої води. Замініть солодощі на сухофрукти.

Скорпіон

Прислухайтеся до вказівок долі. Вона підкаже, чого робити не варто і як оминути проблеми. Будьте обережні з бажаннями. Вони швидко втілюватимуться у життя. Якщо щось не вдається, подякуйте долі і не беріться за це.

Стрілець

Тиждень фантазерів та романтиків, помилкових суджень і пліток. Не поспішайте довіряти почутому. Особливо коли йдеться про обіцянки. Ставтеся критично до будь-якої інформації, що надходить.

Козоріг

Відкладіть похід до стоматолога. Навряд чи вас задовольнить його робота. Приділіть більше часу догляду за волоссям. Глибокі косметичні процедури краще провести на наступному тижні.

Водолій

Надійде несподіваний прибуток. Може повернутися давно забутий борг. Вам щаститиме з вигідними покупками. Гроші надходитимуть звідусюди потроху. Порадуйте себе обновкою. Створіть вдома затишну атмосферу. Влаштуйте вечерю при свічках.

Риби

Не хваліться своїми успіхами. Особливо якщо справи ще не завершені. Звільніть більше часу на спілкування з літніми родичами. Дослухайтеся до порад старшого покоління.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...