Опубліковано: 6 Березня, 2024. Переглядів: 293


Комітет ВРУ допускає лише одне обмеження прав військовозобов’язаних — про що йдеться

Члени Комітету з національної безпеки, оборони та розвідки Верховної Ради розглядають запровадження лише одного обмеження для військовозобов’язаних у рамках законопроєкту про мобілізацію. Йдеться про заборону на керування транспортними засобами.

Про це повідомив народний депутат та член парламентського комітету з питань нацбезпеки Федір Веніславський у середу 6 березня.

Веніславський торкнувся питань, пов’язаних із можливістю обмеження прав громадян через суд з ініціативи територіального центру комплектування та соціальної підтримки, зазначивши, що не всі пропозиції, проголосовані в першому читанні, знайшли підтримку серед депутатів.

“Право на розпорядження грошовими коштами, що перебувають на рахунку, право виїзду за кордон і право керування транспортним засобом. Депутати дійшли консенсусу на цей час, і ми допускаємо тільки одне обмеження — право керування транспортними засобами, яке не виконало вимогу ТЦК і не з’явилося для оформлення документів для уточнення даних і не з’явилося за отриманим порядком денним”, — повідомив Веніславський.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...