Опубліковано: 25 Лютого, 2024. Переглядів: 261


Гороскоп на 26 лютого – 3 березня

Тиждень з 26 лютого по 3 березня стане випробуванням на чесність і порядність. Залежатимете від думок родичів і знайомих, тому довго наважуватиметеся на перший крок. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Перший тиждень весни – час фінансового підйому і нових можливостей, – говорить астрологиня. – Відмовтеся від придбання побутової техніки.

Менше спілкуйтеся із сусідами. Тоді їхні проблеми не стануть вашими. Якщо хочете кар’єрного зростання, демонструйте свої здібності. Цього тижня вас помітять і гідно оцінять. Важливі перемовини краще перенести на середину тижня. Друге дихання відкриється у Левів, Терезів і Риб. Ці три знаки мають найбільші шанси на успіх. Вдаватиметься усе і навіть більше. На вихідних закохаєтеся і розпочнете нові стосунки. Відмовтеся від алкоголю та виснажливих дієт”.

Овен

Не нав’язуйте свої послуги знайомим, які не потребують цього. Цінуйте власні час і простір. Якщо кортить щось змінити тут і зараз, почекайте. Тоді рішення не будуть такі категоричні. Не починайте жити з кимось. Це розчарує обох.

Телець

Боятиметеся помилки, тому не зважитеся на нові кроки в бізнесі. Розслабтеся і з впевненістю рухайтеся вперед. Варто наважитися на деякі зміни, щоб йти в ногу з часом.

Близнюки

Найбільше щаститиме тим, хто вміє дочекатися слушної нагоди. Не робіть щось наперекір комусь, бо нашкодите собі. Підводитиме зв’язок. Не хвилюйтеся, якщо з першого разу не змогли комусь додзвонитися. Краще напишіть повідомлення.

Рак

Це період творчої кризи. Важко буде комусь сподобатися. Не презентуйте результати своєї роботи. Купувати авто та кухонну техніку варто до четверга.

Лев

Більше читайте. Відповіді на запитання та підказку знайдете у книжці. Довіряйте снам та передчуттям. Не їдьте далеко від дому. Не шукайте партнері для бізнесу. Поруч будуть ненадійні люди.

Діва

Не варто приймати важливих рішень: змінювати роботу, купувати нерухомість, вирушати жити до іншої країни. Стережіться заздрощів. Вчините підло з іншими – все обернеться проти вас.

Терези

Початок весни надихатиме, тому справи підуть вгору. Грошей достатньо, аби ні в чому собі не відмовляти. Якщо мрієте змінити роботу, не поспішайте звільнятися з попередньої. Спочатку оберіть вакансію і підготуйтеся до співбесіди.

Скорпіон

Зараз марно гнатися за славою. Знайте собі ціну. Ніхто краще за вас не впорається з роботою, яку треба виконати негайно. Це оцінять керівництво й підлеглі. Швидко набуватимуться шкідливі звички. Не варто за компанію пити спиртне чи грати в азартні ігри.

Стрілець

Схід сонця – найкращий час для навчання. Прокидайтеся раніше і беріться за справи, які не можуть чекати. Не час брати шлюб та планувати вагітність. З останнім зачекайте до середини весни.

Козоріг

Не економте на послугах сантехніка. Вчасно робіть ремонт в оселі. З цим краще розпочати у середу. Не скупіться на компліменти для рідним. Це підбадьорить їх.

Водолій

Припиніть перекладати свої обов’язки на підлеглих. Якщо втомилися, йдіть у відпустку. Тоді не нашкодите справі, в яку роками вкладали сили та кошти.

Риби

Бачитимете людей наскрізь. Помітите, хто зі знайомих чим дихає. Не варто бути надто відвертим з новими знайомими. Заробітки зростуть, якщо того захочете. Не здавайтеся і шукайте роботу мрії. Вам цього тижня вдаватиметься усе.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...