Опубліковано: 20 Лютого, 2024. Переглядів: 413


Західні журналісти передбачили катастрофічні наслідки перемоги РФ у війні

У разі програшу України в повномасштабній війні російський диктатор Володимир Путін нападе на Польщу та країни Балтії.

Від 24 лютого 2022 року понад 6 млн українців покинули свої домівки, пише Forbes. Але за найгіршого сценарію ще понад 20 млн українців емігрують за кордон.

“Виходячи з того, що зараз відбувається у Вашингтоні, міграція може бути лише прелюдією до того, що може відбутися.

Розвиток подій у Європі надто передбачуваний. Щойно Путін завоює Україну, він нападе на країни Балтії – нібито для захисту тамтешніх російських меншин, а потім піде на Польщу. Світ буде втягнутий у війну. Американські солдати будуть покликані до бою на європейській землі. Можна передбачити, що втрати, фінансові, економічні та кров’ю і потом, будуть величезними”, – йдеться у статті.

“Навіть якщо з України виїде ще три-чотири мільйони, тягар для Європи буде дуже значним. Тому можна з упевненістю припустити, що ціна поразки Росією України легко наблизиться або перевищить 8 трильйонів доларів для США протягом наступних 20 років”, – сказано в повідомленні.

Politico також підрахувало, що витрати на посилення європейської безпеки, припускаючи повернення до витрат ВВП часів холодної війни для кожної країни ЄС, означатимуть додаткові €410 млрд на рік. Іншими словами, це означає нову довгострокову холодну війну з Росією, у яку будуть втягнуті США.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...