Опубліковано: 18 Лютого, 2024. Переглядів: 278


Гороскоп на 19-25 лютого

Тиждень з 19 по 25 лютого – час переосмислення і пошуку себе. Від рішення, яке приймете зараз, залежать наступні пів року. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Добре подумайте, чого хочете насправді, – говорить астрологиня. – Це час кар’єрного росту і перемог. Суперуспішними себе відчують Овни і Діви, нові таланти в собі відкриють Тельці і Скорпіони.

Багатство та процвітання чекає на Левів, Стрільців і Водоліїв. Ці три знаки викупаються у грошах. Досягнень, перемог, доходів та подарунків у вас цього тижня буде вдосталь – хоч лопатою горни”.

Овен

Зустрічайте весну у нових образах. Зробіть незвичний манікюр, змініть колір волосся. Це чудово підніме ваш настрій.

Телець

Гуртуйтеся навколо однодумців. Тоді ваші справи підуть краще. Не дозволяйте використовувати вас. Прислухайтеся до власного розуму, а не пліток. Виручатиме інтуїція.

Близнюки

Не чекайте кращої нагоди, щоб змінити своє життя на краще. Прийміть запрошення на побачення. Сходіть на співбесіду. Цього тижня вам вдаватиметься усе. Насолоджуйтеся життям.

Рак

Годі гаяти час на людей, які не варті вашої уваги. Краще присвятіть вільні хвилини справам, які приносять задоволення. Малюйте, фотографуйте, пишіть вірші.

Лев

Не спішіть запускати щось у роботу. Пам’ятайте: тихіше їдеш – далі будеш. Критично ставтеся до реклами. За гарною картинкою ховатимуться товари низького ґатунку.

Діва

Весняний настрій змусить вас по-новому глянути на коханих. Зверніть увагу на їхні сильні сторони. Закривайте очі на колишні невдачі. Підтримайте їхні наміри стати кращими.

Терези

Щирим та добрим людям таланитиме. Здійснюватимуться їхні бажання. Працюватиме закон бумеранга. Що ти зробиш для людей, те й люди повертатимуть тобі.

Скорпіон

Закортить щось змінити тут і зараз. Не варто боротися з вітряками. Спробуйте цього тижня плисти за течією. На вихідні ситуація покращиться. Отримаєте усе, чого забажаєте.

Стрілець

Змінюйте свої гастрономічні звички, щоб зменшити вагу. Результат приємно здивує. Присвятіть більше часу догляду за тілом. Підберіть нову косметику.

Козоріг

Вивчайте іноземну мову. Скоро це підвищить ваші заробітки. Не будьте надто відвертими з новими знайомими. Якщо хочете, аби щось вдавалося, робіть це мовчки.

Водолій

Усе, чого чекаєте, надходитиме вчасно. Вдасться отримати більше, ніж сподівалися. Не плутайте щедрість із марнотратством. Тримайтеся подалі від азартних ігор. Дратуватимуть деякі риси характеру людей, якими раніше захоплювалися. Зачекайте з вибором партнера.

Риби

Гроші йтимуть до ваших рук. Не бійтеся щось втратити. Те, що вам не треба, саме відійде. Найщасливішими себе відчуватимуть ті, хто цього тижня займатимуться справами, які любить.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...