Опубліковано: 2 Лютого, 2024. Переглядів: 207


Українців засмутили прогнозом на вихідні

Завтра в Україні повсюди очікуються мокрий сніг із дощем. Фаза опадів залежатиме від температури повітря.

Вночі 3 лютого передбачається від +1℃ до -4℃, але вдень потеплішає до +4…7℃. Хіба що у східних областях буде свіжіше, 0…+3℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“Субота в Україні буде синоптично цікавою, але некомфортною – опади та сильний вітер.

Вітер західних напрямків досягатиме штормових поривів до 15-22 метрів за секунду! Обережно! У завтрашню суботу краще побути вдома, зайнятись чимось корисним типу попереднім перебиранням шафи, розвагами із пилососом, шваброю чи натиранням дзеркала у ванній кімнаті. Ну, або надати перевагу класиці – валятися із котами та книжкою на дивані”, – написала вона.

У Києві найближчої ночі та завтра вранці випаде мокрий сніг. Вдень відбудеться перехід фази опадів у дощ. Сильний вітер фіксуватимуть північно-західного напрямку. Пориви можливі до 15-20 м/с. Вночі в столиці прогнозують близько нуля, а завтра вдень буде в межах +5℃.

У неділю також буде вітряно та вогко, але інтенсивність опадів зменшиться.

“Важко вихідними вибрати щось одне – модерн із шваброю чи класику із котами. Визначайтесь за потребою, відпочивати також не зайве. Можна ще сходити в музей, кінотеатр, театр чи попліткувати з подружкою. Головне – не забувати, завдяки кому ми маємо ці всі чудові можливості звичного комфортного життя і закинути донати на правильний рахунок”, – написала синоптикиня.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...