Опубліковано: 26 Січня, 2024. Переглядів: 338


Випустили з-під варти двох учасників масової бійки у селі на Закарпатті: прокуратура подала апеляцію

Закарпатська обласна прокуратура 26 січня подала апеляцію на рішення Виноградівського районного суду у справі про масову бійку у селі Підвиноградів Берегівського району. Обвинуваченим просять продовжити строки запобіжного заходу. Про це Суспільному повідомила речниця Закарпатської обласної прокуратури Катерина Хижняк.

За її словами, 25 січня у Виноградівському районному суді відбувся розгляд клопотання щодо продовження строків запобіжного заходу для двох жителів села Підвиноградів. З кінця листопада 2023 року вони перебували під вартою. Один із чоловіків — за підозрою у скоєнні умисного вбивства з хуліганських мотивів, інший — за підозрою у хуліганстві.

“Прокурор наполягав і наполягатиме на подальшому утриманні осіб під вартою під час проведення досудового розслідування. Натомість слідчий суддя у задоволенні такого клопотання відмовив. Попри те, що вчора суд оголосив лише вступну та резолютивну частини своїх рішень стосовно двох осіб, прокуратура вже подала на них апеляційні скарги”, — сказала речниця.

Проголошення повного тексту цих рішень із мотивувальною частиною суд призначив на 29 січня. Після цього, за необхідності, апеляційні скарги прокурора будуть доповнені, додала Катерина Хижняк.

Що відомо

27 листопада 2023 року на одній із вулиць у селі Підвиноградів, що у Берегівському районі сталася масова бійка, під час якої було смертельно травмовано одного з учасників. Тоді поліцейські затримали двох підозрюваних: 34-річного жителя села Підвиноградів за підозрою у скоєнні умисного вбивства з хуліганських мотивів та 41-річного місцевого жителя за підозрою у хуліганстві.

30 листопада підозрюваним обрали запобіжні заходи — їх взяли під варту без можливості внесення застави.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...