Опубліковано: 19 Січня, 2024. Переглядів: 455


У Польщі перекинувся пасажирський автобус із українцями: є постраждалі (+ФОТО)

У Польщі український автобус із 26 людьми вночі потрапив у ДТП в Люблінському воєводстві. Трьох постраждалих доправили до лікарень. Про це повідомила 19 січня речниця поліції міста Біла Підляська Барбара Салчинська-Пирхла, передає “Укрінформ”.

“ДТП сталася о пів на першу ночі за київським часом на дорозі 812 у населеному пункті Вишниці.

Причиною аварії стало непристосування швидкості до складних погодних умов. Тоді падав сніг, було слизько – складна дорожня ситуація”, – зазначила вона.

За попередніми даними, 63-річний водій автобуса сполученням Рига-Чернівці в умовах негоди не впорався з керуванням, унаслідок чого транспортний засіб на повороті занесло. Він з’їхав на праве узбіччя, зачепив енергопоглинаючий бар’єр і перекинувся, зіткнувшись із деревом.

В автобусі знаходилися два водії і 24 пасажири. Рятувальні служби надали допомогу постраждалим на місці. За даними поліції, водій автобуса був тверезий.

“Троє людей, зокрема 80-річна жінка із тілесними ушкодженнями, доправлені для обстеження до лікарень міст Радинь-Підляський, Біла Підляська і Парчів. Решту пасажирів перевезли у тимчасове місце перебування у Вишниці, де вони очікують іншого автобуса”, – сказано в повідомленні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...