Опубліковано: 18 Січня, 2024. Переглядів: 396


Скандал на Заході України: молодики співали російські пісні та представлялися волонтерами (ВІДЕО)

У Луцьку біля замку Любарта помітили молодиків, які співали російські пісні. Про це пише “Таблоїд Волині” з посиланням на волонтерку Андріану Свистак, очевидицю інциденту. Андріана Свистак є дружиною полеглого Героя Тараса Свистака, який навіть під час найжорсткіших обстрілів вивозив із зони активних бойових дій поранених бійців і загинув після того, як ворожий артилерійський снаряд влучив у машину, коли хлопець вивів з-під обстрілів одних побратимів і планував повертатися за іншими.

Їй вдалося зняти на відео, як у рідному Луцьку хлопці співають російську пісню. На зауваження юнаки відповіли їй лайкою, сказали “сидіти тихо і не вий**уватися” та стверджували, що вони волонтери. “Ну от як? Хлопці забули, що в країні війна, пʼяні (цікаво,чи водій тверезий був) розʼїжджають по Луцьку біля Замку, з музикою на всю гучність і підспівують під російські пісні…”, – обурилася волонтерка.

“Ви можете і далі спілкуватись собі цією мовою, якщо вам не противно, але отак між собою, – звернулася вона до любителів російської пісні. – Вдома собі слухайте російське музло скільки влізе, але не в громадських місцях. Розумні люди б просто тихенько скрутили музику, і з поваги до інших не співали ту “брадягу”. Але ж ні. Перед дівчатами треба показати, які вони круті, і як вміють відкривати свого рота. Гидко, що такі люди живуть в Луцьку. Противно усвідомлювати, що досі чується на кожному кроці російська мова. Якраз “ідеально” звучить під то, як ми супроводжуємо полеглих Героїв… Ганьба!”, – йдеться в дописі.

Увага, на відео ненормативна лексика, 18+


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...