Опубліковано: 10 Січня, 2024. Переглядів: 299


У Держдумі РФ назвали дві умови завершення війни

Голова комітету російської держдуми з оборони Андрій Картаполов зробив заяву про бажане для РФ завершення війни, яку він традиційно назвав “Спеціальною воєнною операцією” (СВО). Про це пише російський опозиційний канал BRIEF, передає Експрес.

“Тут не настільки важливо – де має бути встановлено прапор РФ в Україні, а важливо, що цей прапор має бути встановлено. Це раз.

І два – Збройні сили України повинні припинити своє існування як сила, яка є загрозою для нас. Ось і все. А те, що від неї (України) залишиться, має стати нейтральною державою”, – сказав Картаполов.

За його словами, нейтральною – означає “…ні членом НАТО, без натовських військ на її території. Нейтральною. Все”.

Це вже не перша безглузда заява представників держдуми. Раніше депутат від керівної партії “Єдина Росія” Євген Федоров заявив, що Росія може очікувати на війну з усіма республіками, які раніше входили до складу СРСР. “Усі колишні республіки рано чи пізно конфліктуватимуть або воюватимуть з Росією. Це питання теорії. Деякі з них будуть не зараз, як Білорусь. Деякі зараз — Грузія вже воювала, Україна. Це стосується у повному обсязі і Вірменії”, — зазначив він у Телеграмі.

За словами рашиста, єдиним “заходом із забезпечення миру” є “повернення колишніх республік СРСР у склад РФ разом з “традиційно російськими історичними територіями”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...