Опубліковано: 8 Січня, 2024. Переглядів: 1941


На Хустщині сталася смертельна ДТП: що відомо (+ФОТО)

В селі Білки Хустського району 31 грудня 2023 року внаслідок наїзду автомобіля загинула 39-річна жінка з інвалідністю. Про це повідомили на сайті поліції Закарпатської області.

За інформацією правоохоронців, ввечері 31 грудня 2023 року на одному з перехресть села Білки місцевий мешканець виявив тіло жінки, на яку ймовірно, скоїв наїзд автомобіль та викликав правоохоронців.

Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та встановили, що у селі Білки близько 17-ї години водій на невстановленому автомобілі допустив наїзд на 39-річну жінку з інвалідністю. Після скоєного невідомий залишив місце пригоди та втік у невідомому напрямку.

В результаті, у ході проведення ряду оперативних заходів поліцейські встановили, що наїзд на жінку було скоєно на автомобілі “Ford”. Керував автівкою 22-річний місцевий мешканець.

Хлопця поліцейські розшукали та повідомили про підозру йому про підозру за ч. 1 ст. 286 ККУ. 8 січня 2024 року суд взяв закарпатця під варту з можливістю внесення застави у сумі 211 960 гривень.

За скоєне затриманому загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На Закарпатті внаслідок ДТП загинула жінка з інвалідністю


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...