Опубліковано: 8 Січня, 2024. Переглядів: 502


14-річна школярка вбила подругу, а потім підпалила. Деталі від поліції (+ФОТО, ВІДЕО)

В Одеській області 14-річна школярка вбила ножем подругу, а потім підпалила її тіло.

Палаюче тіло дівчини в Ізмаїлі на березі річки Дунай виявив містянин, гуляючи з собакою 6 січня. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

“На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, яка встановила: вбито 14-річну місцеву жительку.

На тілі потерпілої виявили декілька ножових поранень”, – розповіли правоохоронці.

Поліцейські переглянули записи з камер відеоспостереження у місті. На них зафіксували дівчат, які удвох пішли до водойми, а повернулася лише одна.

Правоохоронці встановили, що з потерпілою до річки ходила її знайома з паралельного класу. Того ж дня її розшукали. Школярка у скоєному зізналася.

Зі слів фігурантки, вона була ображена на подругу нібито через те, що потерпіла постійно її обкрадала. З останнього начебто привласнила скарбничку з грошима. За це школярка вирішила помститися вбивством, розповіла поліція.

“Правопорушниця взяла простирадло, ніж, олію та сірники і покликала однокласницю на прогулянку до річки. Аби жертва не бачила, що буде робити зловмисниця, остання сказала про нібито підготовлений для неї сюрприз. Далі попросила потерпілу сісти на простирадло, одягнула їй на очі пов’язку і декілька разів вдарила ножем. Попередньо, від одного з таких тілесних ушкоджень дівчина й загинула. Тіло потерпілої правопорушниця облила олією, підпалила і втекла, кинувши у вогонь ніж”, – розповів начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Слідчі поліції повідомили школярці про підозру у вбивстві. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до 15 років.

Підозрювану помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі клопочуть про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...